Un grup de mestres d’aquesta ciutat del Baix LLobregat, han iniciat el curs 2012-2013 amb una vaga, i asseguren que les mobilitzacions no s’aturaran

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l curs no comença amb normalitat perquè falten professors i professores, segons afirma aquest col·lectiu, part del professorat del Prat, que han iniciat el curs amb una vaga.

Destaquen que l’educació està patint fortes retallades, i que les actuals es sumen a les ja patides amb anterioritat, convertint la situació en insostenible.

Per aquests mestres a la tardor continuaran les mobilitzacions si es manté l’actual situació i després de la protesta a la seva ciutat, han volgut sumar-se a la moblització de Barcelona, que ha tingut lloc a la plaça Sant Jaume.

Aquest curs, tots els instituts de la ciutat baixllobregatina inicien l’horari intensiu -per tant, desapareixen les classes de tarda- i s’augmenten les taxes de les escoles bressol municipals. A més, la Generalitat també ha anunciat la supressió del Pla Educatiu d’Entorn.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here