Els millors equips juvenils d’handbol de Catalunya, al Torneig Ciutat d’Esplugues

Els millors equips juvenils d’handbol de Catalunya, al Torneig Ciutat d’Esplugues

Esplugues serà aquest cap de setmana la capital de l’handbol català en categories inferiors, des de juvenils fins a benjamins

El Complex Esportiu Municipal La Plana acollirà del 14 al 16 de setembre el 27è Torneig Juvenil Ciutat d’Esplugues, amb tornejos també cadet i infantil, mentre que a la plaça Catalunya s’habilitaran dues pistes a l’aire lliure perquè dissabte 15 de setembre sigui l’escenari de la 14a Trobada d’Escoles d’Handbol, amb participació d’equips alevins i benjamins de tot Catalunya.

Per primer cop, coincidiran ambdues activitats, organitzades pel Club Handbol Esplugues amb la col·laboració de l’Ajuntament, la qual cosa convertirà al barri de La Plana d’Esplugues en la gran festa de l’handbol base català.

Al Torneig Juvenil, un dels més importants de l’Estat espanyol a la seva categoria, hi prendran part 12 equips (FC Barcelona, BM Granollers, Selecció Catalana, Bordils, Cerdanyola, La Salle Bonanova, Sant Cugat, Sesrovires, Sant Martí, Vallbona, Handbol Esplugues i Esplugues Atlètic).

El torneig cadet comptarà amb quatre clubs (Barça, Granollers, Sant Martí i Esplugues), i l’infantil, altres quatre (Granollers, Sant Martí, Sesrovires i Esplugues). Les finals es disputaran diumenge a la tarda. Pel que fa a la Trobada d’Escoles, amb un marcat caràcter de promoció d’aquest esport, hi participaran Granollers, Cerdanyola, Sesrovires, Sant Vicenç, Sant Martí, Tarragona, La Salle Bonanova i Esplugues.

El cap de setmana d’handbol a Esplugues es completarà amb la presentació del primer equip del CH Esplugues, que milita a Primera Nacional, amb un partit amistós davant l’equip del FC Barcelona que juga a la Divisió de Plata (diumenge 16, a partir de les 13.30 hores, al CEM La Plana).

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt