Aquesta setmana els cargolins han fet una de les seves millors actuacions de la temporada a Montblanc

Sota el títol “Junts de Vuit”, els Castellers d’Esplugues duran a terme aquest vespre un assaig especial per preparar el 4 de 8, la fita històrica que volen aconseguir per la Festa Major del municipi.

La cita és avui a partir de les 20.30h a La Nau (C/Àngel Guimerà, 191) d’Esplugues de Llobregat, on els cargolins han organitzat un assaig especial per fer proves importants de cara a la Festa Major, especialment del 4 de 8, un castell que representaria una fita històrica per a la colla.

“El suport de tothom és imprescindible per poder assolir aquest repte, per això hem hem fet difusió de l’assaig sota el nom “junts de vuit”, afirmen des de la Colla.

Els castellers d’Esplugues animen a tothom a participar en l’assaig. Un cop finalitzat, hi haurà fideuà per a tots els participants a la Closca, el local social dels cargolins.

La setmana vinent, el dimecres 19, se celebrarà un altre assaig per preparar la Diada de Festa Major, en què convidaran a tothom a un refrigeri per després gaudir junts de l’inici de la Festa. Finalment, el divendres 21 faran un darrer assaig obert al Centre Robert Brillas.

Diada de la Serra a Montblanc

Amb la mirada posada en la Festa Major, els cargolins han actuat aquesta setmana, en el marc dels actes de la Diada, a Montblanc. En la seva actuació els cargolins van descarregar tres castells de set, en una diada castellera on també van prendre part els Torraires de Montblanc, els Minyons de l’Arboç i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Els d’Esplugues van sortir amb el 5 de 7, el seu castell màxim fins ara aquesta temporada. És el setè 5 de 7 blau elèctric en el que portem de temporada.

En segona ronda, va arribar el torn del 4 de 7, com a prova del 4 de 8. Va ser un quatre pesat, sense els teòrics quints del 4 de 8, per tal de bregar la pinya. El castell es va descarregar sense cap tremolor, en una mostra més que els Castellers d’Esplugues estan en el camí correcte per preparar el 4 de 8.

De fet, la setmana passada van posar dosos a una prova de 4 de 8 a l’assaig de divendres. Els Castellers d’Esplugues van tancar l’actuació a Montblanc amb un 4 de 7 amb l’agulla i un vano de 5.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here