CCOO i UGT del Baix Llobregat participen amb força a la Marxa a Madrid de demà, 15S

Avui a la nit , mes de 2000 persones marxaran en autocar des de diferents punts del Baix Llobregat, al temps que ho faran d’arreu de Catalunya i de la geografia estatal, per confluir a Madrid durant el matí del 15 de setembre, en una multitudinària concentració a la Plaza Colón a les 12 del migdia.

Així mateix, un gran nombre de membres dels dos sindicats CCOO i UGT,  i d’entitats comarcals, han confirmat també la seva assistència a la manifestació, desplaçant-se amb mitjans propis.

L’organització de CCOO i UGT del Baix Llobregat volen “agrair el recolzament d’aquesta convocatòria a totes les persones que faran que aquest 15S quedi en la memòria com una gran mobilització sindical i social”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here