Demà dia 15 de setembre és el dia escollit a escala mundial per celebrar el Sotftware Freedom Day i explicar les bondats del programari lliure. Avui a La Palma de Cervelló es duran a terme algunes activitats relacionades amb aquest tema

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’entitat sense ànim de lucre La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló, celebra avui el Dia de la Llibertat del Programari (Software Freedom Day) per segon any consecutiu, afegint-se a la celebració que CaLiU (Catalan Linux Users) farà el dia 15 a Barcelona.

El Software Freedom Day és una diada que se celebra arreu del món i pretén donar a conèixer els avantatges del programari lliure.

La jornada es durà a terme a la Palma de Cervelló, al Teatre Societat Aliança Palmarenca a les 19 hores i consistirà en una xerrada sobre “Programari Lliure en la societat de la informació: Principis ètics del Programari Lliure en un món global” a càrrec de Josep Ramon Rigo.

Posteriorment hi haurà una xerrada sobre el navegador Mozilla a càrrec de Toni Hermoso i Alina Mierlus  i una altra sobre “Android: Què s’amaga rere el teu mòbil?” a càrrec d’Edgar Riba. Aproximadament a les 21:45 s’espera que es realizti l’última conferència a càrrec d¡Albert Fisas, titulada “Osmand: Aprofitant-nos de les dades a OpenStreetMap per orientar-nos, descobrir i gaudir de l’entorn de La Palma de Cervelló”

Finalment, a partir de les 22:15h hi haurà un sopar de germanor, que amb el preu de 12 euros, pretén sufragar les despeses ocasionades per l’organització de la jornada, a més de garantir un espai distès on continuar la vetllada.

 

Foto titular: extreta de la pàgina web de la Konfraria

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here