A partir d’octubre l’entitat projectarà cada mes un documental en el marc del projecte el “Documental del mes”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ateneu de Sant Just Desvern ha tornat amb les piles carregades després del descans estival. Així, aquest mes de setembre ha obert les matrícules per a diferents cursos.

D’una banda, el “Taller d’escriptura i conte”, coordinat per l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu, que es portarà a terme els dimarts de 20h a 21.30h. També estan obertes les matrícules per a les classes d’instrument, cant i solfeig de l’Escola de Música de l’Orfeó Enric Morera, que s’iniciaran el 19 de setembre.

D’octubre a desembre es portarà a terme un curs de teatre, coordinat per Justeatre, en el qual es treballarà l’expressió corporal, la veu, la dicció i la improvisació. El curs està obert a totes les persones majors de 14 anys.

A més, entre les novetats de la temporada que acaba de començar, l’Ateneu de Sant Just ha previst incorporar al seu programa d’activitats el “Documental del mes”, que es projectaran regularment de forma mensual a partir d’octubre.

“Estem acaban de concretar quin dia de la setmana es faran aquestes projeccions, però ens entusiasma la idea de tornar a portar a Sant Just un espectacle regular de tant alt nivell”, explica Albert Macià, president de l’entitat, en una carta dirigida als socis i sòcies de l’entitat.

Les inscripcions als diferents cursos es poden realitzar a la Secretaria de l’Ateneu de Sant Just Desvenr (C/ Ateneu, 3 – 5) en horari de dilluns a divendres de 17 a 21h o bé trucant al 93.371.31.15.

Per a demanar més informació sobre el curs d’escriptura es pot enviar un correu electrònic a clubateneu@gmail.com; per als cursos de música, al correu escolaoem@hotmail.com, i per al curs de teatre, a info@justeatre.com.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here