Aquest aterratge d’emergència s’afegeix al nombrós llistat d’incidències que la companyia irlandesa ha registrat últimament

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n avió de Ryanair que volava de Bristol (Regne Unit) a Reus (Baix Camp) va patir problemes en el motor dissabte a la tarda i va haver d’aterrar a l’aeroport de Barcelona-el Prat. El comboi tenia previst arribar a la capital del Baix Camp a les 19.10 h i finalment va haver d’aterrar a l’aeroport pratenc a un quart de vuit de la tarda. Amb motiu de l’avaria, la Direcció General de Protecció Civil va iniciar la prealerta del pla Aerocat, que es va donar per finalitzada quan el comboi va arribar al Prat. La incidència no va provocar ferits.

A banda de la tripulació, l’avió duia a bord 171 passatgers. Aquest incident se suma als que la companyia Ryanair ha tingut al llarg de l’estiu. El darrer va ser aquest dijous, quan un avió va haver de fer un aterratge d’emergència a Palma de Mallorca perquè tres persones ferides lleus fossin atesos pels serveis mèdics de l’aeroport després de patir “severes turbulències”, segons va justificar la companyia. Els ferits eren dos tripulants de cabina i un dels passatgers.

Divendres passat, 16 passatgers van resultar ferits perquè l’avió de Ryanair en què viatjaven s’havia vist obligat a efectuar un aterratge d’emergència a l’aeroport de Barajas, a Madrid, després de patir una despressurització. Alguns dels passatgers van explicar a Twitter com van patir un intens mal d’orelles i de cap i com se sentia molta pudor de cremat.

A principis de la setmana passada, un altre avió de la companyia irlandesa ja va haver de realitzar un aterratge d’emergència a Lanzarote per manca de combustible. D’altra banda, els passatgers d’un avió que va aterrar dijous de la setmana passada a Ciampino (prop de Roma) van haver de ser assistits per picades de xinxes. Durant el vol nombrosos viatgers van començar a sentir fortes picors a les cames.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here