Manuel Reyes, ha volgut transmetre al Conseller de Benestar Social i Família, la preocupació per la situació d’impagament de les places concertades a les residències de gent gran col·laboradores de la localitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]astelldefels és un del municipis de Catalunya que disposa d’un major número de residències dedicades a atendre les necessitats de les persones dependents, moltes d’elles amb graus severs. Es tracta de 22 residències que actualment atenen directament a 864 persones, de les quals 392 tenen finançament públic. A més, a Castelldefels 468 persones dependents estan en llista d’espera.

“Entenent que la quota que es deixa de pagar per cada plaça residencial és d’aproximadament 1.200 euros mensuals, això suposa un càrrec aproximat de 470.000 euros mensuals difícils d’assumir per les residències i com no, per les famílies degut a la situació actual”, explica Reyes.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Castelldefels ha volgut traslladar la seva preocupació al Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, per les dificultats de molts proveïdors per fer front a aquesta situació durant tant de temps i perquè la cura de les persones que són ateses en les residències de Castelldefels, pot veure’s afectada per aquesta situació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here