Les activitats en el marc de Festa Major es van iniciar el 10 de setembre i es concentren de forma especial aquest cap de setmana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament de Vallirana, amb la col·laboració i implicació de les entitats del municipi, ha preparat un programa de Festa Major amb activitats per a tots els públics.

Així, entre les propostes hi ha balls, exposicions, xerrades, presentacions de llibres, activitats esportives, concerts,  havaneres, el foc de diables i drac i  teatre, fira de comerç i el sopar popular, entre d’altres actes.

En la Festa Major d’enguany s’ha recuperat la baixada de trastos i es manté l’espectacle pirotècnic, que es va recuperar l’any passat. També es consoliden dos actes que es van estrenar en l’edició 2011: el concurs de truites i la Festa Flaix FM.

Com a novetat hi ha la “Tarda aquàtica” per als més petits, amb recollida solidària de productes, i una exposició canina.

Es pot consultar el programa complet de la Festa Major de Vallirana a l’agenda d’elBaix.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here