Es tracta d’un esdeveniment organitzat pel Gremi d’Hosteleria de Castelldefels i el Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana, el dissabte 29 de setembre, el parc de la Muntanyeta de Castelldefels acollirà, com cada any, l’esdeveniment gastronòmic més multitudinari del Baix Llobregat, la Mostra de Cuina.

A la Mostra hi participen una cinquantena de restaurants, hotels, cocteleries, cases comercials, col·laboradors, entitats i organismes relacionats amb el sector i s’espera que, com ha succeït en els darrers anys, hi assisteixin unes 2.000 persones.

“En aquest any tan dur per a tots s’està posant un gran esforç i molta estima per poder tirar endavant la celebració de la XXV Mostra de Cuina”, afirma Manuel Ángel Ortiz, president del Gremi d’Hostaleria, en declaracions a Ràdio Castelldefels.

La degustació dels diferents plats i begudes es podrà realitzar el dissabte a partir de les 13.30h, previ a l’adquisició dels tiquets, que tenen un preu de 15€ per als adults i de 6€ per als infants fins a 12 anys. El tiquet per a adults inclou aperitius, cinc mitges racions de degustació dels restaurants, begudes, postres, cafè i copa. La venda de tiquets de forma anticipada es realitza a les oficines del Gremi d’Hostaleria (C/ Pintor Serrasanta, 4) en horari de matí.

En el web del Gremi es pot consultar el llistat d’expositors participants, així com els plats que oferiran els restauradors.

En el marc de la celebració de la Mostra de Cuina, es pot veure fins al cap de setmana una exposició amb quadres representatius dels seus 25 anys d’història a l’Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central de Castelldefels.

La Mostra està organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, la Confraria Gastronòmica Més Onze, l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, el Consorci de Promoció Turística de Castelldefels i la Diputació de Barcelona, entre d’altres entitats col·laboradores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here