Aquest programa d’activitats físiques monitoritzades que es desenvolupa a diferents espais públics de la ciutat, continuarà a la tardor

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia, i es realitzen a espais com el parc de Can Mercader, Parc de la Infanta, Plaça de Sant ildefons, el Parc Esportiu o el Pilmos.

Les activitats físiques poden ser d’intensitat baixa o mitjana (pilates, piltuka, estira’t i relaxa’t, fes aerobic…)

També s’inclouen trobades per realitzar rutes de Nordic Walking o rutes pels barris de la ciutat, adequades per a qualsevol edat i estat físic.

Un 68% de la població cornellanenca realitza alguna activitat física

Segons dades estadístiques del Departament d’Esports de l’Ajuntament, un 68% de la població de Cornellà practica algun tipus d’activitat física i prop del 40% (26.000 persones) ho fa de forma organitzada mitjançant una de les prop de 60 entitats esportives que hi ha a la ciutat. Aquestes dades signifiquen un augment superior al 10% quant a l’esport organitzat, respecte als darrers anys.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here