Des del cap de setmana passat ja s’han celebrat algunes activitats en el marc de la Festa Major, que finalitzarà aquest diumenge

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l pregó de Festa Major, a càrrec de l’Esplai Clariana, l’esplai MiB i l’esplai L’Agrupa en reconeixement dels seus respectius aniversaris, marcarà aquest vespre l’inici de la Festa Major de Molins de Rei. Serà a la Plaça de Catalunya a les 20.30h, seguit d’un sopar popular i de concerts per als més joves.

Demà a la tarda, al Mercat Municipal, es clouran les VIII Jornades Gastronòmiques, organitzades per la Unió de Botiguers de Molins de Rei, que durant tota la setmana han demostrat fent cuina en directe l’elaboració de diversos plats de restauradors de la localitat. El vespre estarà ple d’activitats, com el Correfoc de diables i bèsties, que començarà a les 21h, el lliurament de premis del XXXI Concurs d’Aparadors a les 21.30h, l’obra de teatre “Violines y trompetas” a les 22h o el 10è aniversari de Metal Defenders i comiat d’Etherealfest també a les 22h.

Durant tot el cap de setmana continuaran les activitats per a tots els públics, organitzades amb una alta implicació i compromís per part de les entitats de la vila. Així, dissabte al matí se celebrarà una nova edició de la Festa dels Miquels, la ballada de gegants i la ballada de sardanes amb la Cobla la Principal del Llobregat, entre d’altres. A la nit destaquen el concert de la coral Flor de Neu a la Joventut Catòlica – La Peni, el corre-cuita del camell i sarau d’espurnes i el monòleg d’humor “Reugenio, con todos mis respetos”.

El diumenge la XII Mostra d’Art de la Comarca, la XXII Trobada de Puntaires, la Diada Castellera i l’actuació de Bandarra Street Orkestra seran els plats forts de la  Festa Major que avui comença.

Es pot consultar la programació completa de la Festa Major de Molins de Rei a l’agenda d’elBaix.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here