Salvador Jorba ha culpat d’aquesta situació al Consell Comarcal, però l’alcalde d’Olesa de Montserrat ha replicat les seves paraules mostrant una criteri diferent a l’hora de valorar aquesta situació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n declaracions a Olesa Ràdio, el delegat del govern a la província de Barcelona, Salvador Jorba, i l’alcalde d’Olesa, Salvador Prat, han evidenciat que no comparteixen criteri a l’hora de valorar perquè al Baix Llobregat no hi ha més serveis mancomunats entre diferents municipis, una alternativa que aconseguiria que els ajuntaments reduïssin costos en algunes àrees.

Per al delegat, resident a Olesa des de fa 23 anys, la raó és la “manca de voluntat” del Consell Comarcal del Baix Llobregat per impulsar i gestionar que es mancomunin diferents serveis entre els Ajuntaments de la zona, ja que, diu, els Ajuntaments no tenen possibilitat de poder fer aquesta gestió.

Per a Jorba, “no és de rebut” que una comarca com la del Baix Llobregat no tingui molts serveis mancomunats, sobretot perquè això podria economitzar recursos dels Ajuntaments. “I qui ha de tirar del carro en tot plegat”, creu, és el Consell Comarcal, que ha de ser un òrgan gestor d’aquestes iniciatives, ha dit el delegat del govern.

L’alcalde d’Olesa, Salvador Prat considera, per contra, que qui ha de tenir voluntat per impulsar aquestes col·laboracions són els propis Ajuntaments, molts dels quals són reticents a fer-ho, ha puntualitzat. Per aquesta raó creu que “no és de rebut carregar contra el Consell Comarcal” pel fet que no hi hagi més serveis mancomunats a la comarca, sobretot “si qui critica”, en aquest cas un representant de la Generalitat de Catalunya, “també té responsabilitats a l’hora de forçar aquestes col·laboracions entre municipis”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here