La Festa Major petita de Sant Miquel està molt lligada a la tradició vitivinícola del municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l grup osonenc Bonobos donarà aquesta nit el tret de sortida de la Festa Major petita de Sant Miquel, que se celebrarà a Castellví entre el 28 i el 30 de setembre. La festa de Sant Miquel està molt lligada a la tradició vitivinícola del municipi, i per això no hi faltaran la tradicional trepitjada de raïm, tal com es feia antigament, ni tampoc la caminada popular per conèixer el municipi, que enguany permetrà descobrir el patrimoni agrícola local i conèixer la feina de la pagesia.

El concert de Bonobos comencarà a les 23.00 hores al pati de l’escola vella, i anirà seguit de la música del Dj Quim Palomera fins ben entrada la matinada.

L’endemà, l’activitat festiva es concentrarà a la tarda-vespre. A les 16.30 h, es disputarà el Torneig del cava de petanca, a les pistes de la zona de lleure Dra. Boada. A les 19.30 h, Painomi oferirà un concert a la sala del CCR, en què les cinc components del grup combinaran les seves veus amb violins, teclats i guitarra per fer gaudir el públic assistent. Per cloure el dissabte, l’AEC La Trampolina ha organitzat la festa D. O. Cat al pati de l’escola vella, on la música catalana serà la protagonista.

Diumenge, darrer dia de celebracions, arrencarà amb la caminada popular, que enguany du per nom ‘El rebost de Castellví’. Amb la col·laboració de l’associació APECRO, es recorreran els camps del municipi per conèixer l’agricultura local. Les inscripcions per participar-hi es tanquen avui i els tiquets per gaudir de l’esmorzar es poden recollir fins a les 15 hores a l’Ajuntament o bé durant la tarda al Centre Cívic de Can Sunyer.

En acabar la caminada, sobre les 13 hores, es farà al pati de l’escola vella la trepitjada de raïm, per viure en primera persona aquesta tradició. La Festa Major de Castellví es clourà a la tarda amb una ballada de sardanes a la plaça del poble.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here