S’adreça a persones joves que estan treballant o desocupades, per tal que puguin prosseguir els seus estudis o buscar un lloc de treball a l’estranger

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a taxa d’atur juvenil a Sant Just no és tan alta com en d’altres municipis del Baix Llobregat, però el regidor de joventut Lluís Monfort adverteix que això també és conseqüència de que molta gent jove, davant del panorama laboral actual, decideix continuar estudiant.

El programa de mobilitat internacional és un servei individualitzat que pretén guiar pel camí que cal seguir per marxar a l’estranger. No es fa un seguiment de la gent jove que ja ha marxat, sinó que només es donen les eines per poder marxar amb garanties d’èxit.

En aquest sentit, el regidor d’ocupació  Joan Basagañas, considera que cal estar atents per si això podria comportar una fuga de talents.

El servei va començar ahir i està tenint molt bona acollida. Els destins més sol·licitats són països emergents, com la Xina o el Brasil, i països europeus en una bona situació econòmica, com Alemanya o els països nòrdics.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here