El sindicat denunciarà tots els ajuntaments que donin llum verda a les mocions. En el cas del Baix Llobregat, fins ara, el municipi denunciat és Sant Vicenç dels Horts

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l sindicat Manos Limpias, que vetlla per la “defensa de l’ordre constitucional” de l’estat espanyol, ha denunciat un total de 13 municipis catalans que han aprovat “mocions independents” a la Delegació del govern a Catalunya i al Fiscal General de l’Estat, segons informen des de la mateixa entitat.

Es tracta de Sant Pere de Torelló, Calldetenes, Vic, Manlleu, Sant Vicenç dels Horts, Arenys de Munt o Argentona, entre d’altres. Segons el text de la denúncia, els municipis cometen “un delicte de prevaricació i coaccions a les institucions de l’Estat”. El sindicat té la intenció d’anar denunciant tots els municipis que vagin aprovant aquest tipus de mocions.

L’entitat va denunciar fa uns quinze dies els ajuntaments osonencs de Sant Pere de Torelló i Calldetenes perquè considerava que la moció que havien aprovat era “il·legal i il·lícita”. El 19 de setembre va ampliar aquesta mateixa denúncia als municipis de Vic (Osona); Premià de Dalt, Arenys de Munt i Argentona (Maresme); la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) i Bolvir (Cerdanya)

Finalment, aquest 24 de setembre va tornar a fer una nova ampliació de la denúncia sobre els municipis d’Ullastrell (Vallès Occidental), Manlleu (Osona), Navàs (Bages), Vallfogona (Ripollès) i Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat).

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here