Si el temps ho permet, demà tindrà lloc la novena edició de la Passejada en Bicicleta del Baix Llobregat, que recorrerà set municipis de la comarca i tancarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d’aquest any

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]La pedalada, oberta a tothom, tindrà un recorregut de 16,5 km, entre el parc de la Marquesa de l’Hospitalet i el parc de Torreblanca. Es preveu que aquest any hi participin unes 1.500 persones de totes les edats, tot i que l’organització recomana que no hi participin els menors de 8 anys per motius de seguretat.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer el mateix dia 30, a partir de les 11 h, al punt de trobada de Sant Feliu, situat a l’avinguda del Sol amb el carrer Armenteres.

L’arribada al parc de Torreblanca és prevista per a les 11.45 h. En acabar el recorregut hi haurà animació, circuit de bicicletes per a infants i un sorteig de quatre bicicletes cedides per Monty i Zona Bicis entre tots els participants. També hi haurà obsequis per als ciclistes que destaquin per la bicicleta millor guarnida; per la millor disfressa, que hauran de portar durant tot el recorregut; pel ciclista més “chic” i amb un estil personal; i per al participant de major edat.

Els objectius d’aquesta passejada en bicicleta són, entre d’altres, conscienciar i canviar els hàbits dels ciutadans pel que fa a la mobilitat, donar a conèixer i promoure l’ús dels carrils bici, i reivindicar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport més sostenible, saludable i alternatiu al vehicle privat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here