Antònia Font i Beef, atractius principals del sisè Fun Festival de Sant Vicenç dels Horts

Antònia Font i Beef, atractius principals del sisè Fun Festival de Sant Vicenç dels Horts

El certamen de música independent del Baix Llobregat, que acull Sant Vicenç, serà el 6 d’octubre

El certamen de música independent Fun Festival arriba a la sisena edició i tindrà lloc el proper dissabte 6 d’octubre a la pista poliesportiva del carrer de Sant Miquel, a Sant Vicenç dels Horts.

Hi participaran Antònia Font, Fira Fem, Gurus, Diego Armando DJ i Beef, el grup de Sant Feliu de Llobregat que torna a escena. El preu és de sis euros i les entrades es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (carrer del Claverol, 6-8).

Sorgit l’any 2007 de la iniciativa del músic i productor local Diego Güiz i de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Vicenç, el Fun Festival manté ferma la seva aposta de donar suport a bandes en projecció i al panorama musical independent.

Sota aquesta premissa, al llarg de les cinc edicions anteriors han desfilat pel seu escenari bandes com Mishima, Love Of Lesbian, Sidonie, Maika Makovski o The Posies, per citar-ne tan sols alguns.

L’objectiu és apropar a la comarca algunes de les propostes més interessants de l’àmbit nacional i internacional, proposant una oferta cultural que sovint queda exclosa dels principals canals de difusió.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt