Els dies 28, 29 i 30 de setembre se celebren a tot el continent les Jornades Europees de Patrimoni promogudes pel Consell d’Europa des de l’any 1991, i Sant Boi s’ha sumat a la celebració

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa localitat del Baix Llobregat ha apostat perquè aquest esdeveniment servís per unir els conceptes d’art i patrimoni amb el de salut mental, una línia de treball que ja segueix el Museu de Sant Boi des de fa anys i que ara es consolida. En aquest sentit, enguany s’han programat activitats que han pretès apropar el patrimoni a la ciutadania de manera divertida i participativa.

Al llarg d’aquests tres dies s’han mostrat instal·lacions artístiques de creadors locals i foranis, s’han projectat vídeos, s’han realitzat tallers i una visita guiada a les restes atribuïdes a l’arquitecte Antoni Gaudí al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Obres artístiques al voltant de les sensacions que viuen les persones amb problemes de salut mental, diversos projectes artístics duts a terme per persones amb discapacitat mental, activitats als Jardins de Rafael Casanova i a les Termes Romanes, i tallers infantils de construcció d’instruments musicals, han pres vida aquest cap de setmana a Sant Boi.

 

Foto titular: Extreta de la página web de l’Ajuntament de Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here