La líder popular va fer aquestes declaracions ahir, en el marc de la seva visita a l’exposició de les copes aconseguides per la selecció espanyola en els últims anys, que va acollir l’Ajuntament de Castelldefels

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va comparar aquest diumenge els èxits de la selecció espanyola de futbol amb el que creu que haurien de fer els polítics. La líder popular va assenyalar al treball “d’un conjunt d’homes extraordinaris de tota Espanya que han aconseguit una fita històrica” i va reflexionar que políticament “és el moment de treballar units i d’ajuntar esforços per l’objectiu més important”, com sortir de la crisi o crear llocs de treball, va dir.

Sánchez-Camacho també va criticar que els socialistes catalans “no tenen una idea d’Espanya i d’una Catalunya unida i forta dins d’Espanya”.

La dirigent popular va fer aquestes declaracions a Castelldefels, després de visitar -juntament amb l’alcalde de la vila, Manuel Reyes- l’exposició de la Copa del Món i de les dues Eurocopes guanyades per la selecció espanyola de futbol, a la qual va posar com exemple de treball en equip.  En aquest sentit, va explicar que “la selecció espanyola ha fet història i és el resultat de treball conjunt: catalans, asturians, madrilenys, andalusos, manxecs… treballant junts per un objectiu comú amb tota l’entrega”.

Per a la presidenta del PPC, “cal traslladar aquest esperit a la nostra societat i a la política”. “Els que ens volen separar, el de CiU, no volen que treballem units, volen la separació d’Espanya, el que comportarà més crisi, més atur i perjudicarà la recuperació econòmica”, va constatar.

En aquesta línia, va assenyalar que “el PPC vol agrupar tots els catalans que se senten catalans i espanyols” i es va dirigir a “tots aquells catalans que en el passat han votat a d’altres formacions, perquè ens hi juguem molt i és el moment de canviar”.

Unes 2000 persones van visitar l’exposició

El saló de Plens de l’Ajuntament de Castelldefels va ser un formiguer de persones durant tot el dia d’ahir per veure les dues copes d’Europa i la copa del Món que ha guanyat la selecció espanyola de futbol en els últims quatre anys. Aquesta era la primera vegada que les tres copes juntes visitaven una ciutat catalana.

Les cues per veure els trofeus de les Eurocopes 2008 i 2012 i del Mundial 2010 guanyades per la selecció espanyola van ser constants durant tota la jornada d’ahir, 30 de setembre, a la plaça de l’església i posteriorment al Saló de plens de l’Ajuntament de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here