Es portarà a terme el diumenge 21 d’octubre i aposta per la promoció dels vins dels cellers petits

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l diumenge 21 d’octubre, en horari de de 12.00h a 15.00h, el Baix Llobregat acull la III Fira de Vins de Torelles de Llobregat. Una iniciativa de Adictos a la Lujuria que vol apropar als aficionats al vi i a l’enologia productes difícils d’aconseguir per al consumidor final, posant una especial atenció en la producció dels cellers més petits.

Per aconseguir aquest objectiu, els organitzadors han limitat la participació en aquesta edició a 30 cellers, facilitant-los que puguin vendre els seus productes en la fira amb descomptes especials i també que els puguin oferir a través del portal www.vinoscopio.com, un portal de venta online de vins especialitzat en cellers petits, vins ecològics, biodinàmics i naturals.

La Fira de Vins es portarà a terme a la Masia Can Coll de Torrelles de Llobregat i el preu per als visitants és de 10€. Per aquest preu, cada visitant rebrà una copa tipus ” Schott Zwiesel Congresso” i 8 tiquets de desgutació de vi.

Durant tota la jornada es realitzaran diversos tasts guiats, per tal que els visitants puguin aprofundir i gaudir al màxim d’aquell vi que estan tastant. A més, hi haurà també espais gastronòmics, microcerveceria artesana i activitats infantils, com la possibilitat de trepitjar raim o jugar a l’entorn natural de la masia, entre d’altres.

La Fira de Vins de Torrelles de Llobregat, que vol convertir-se en el referent en vins de qualitat de cellers petits i mitjans, vol ser útil també per als restauradors, tant del Baix Llobregat com d’arreu que aposten per referències de qualitat en les seves cartes de vins i per enoteques amb interès en incorporar a la seva oferta productes singulars.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here