L’òpera-collage “L’home del paraigua” es portarà a terme l’1 de desembre de 2012 i hi intervindran 2.00 persones

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Esbart Vila d’Esplugués participarà a l’òpera-collage “L’home del paraigua”, de Joan Martinez Colás, un espectacle basat en la vida de Vicenç Ferrer que explica la seva trajectòria i dedicació al servei dels menys afavorits a l’India.

L’espectacle es va estrenar a finals de 2010 al Gran Teatre del Liceu i després de dos anys de gira per tota Catalunya, arribarà al desembre a Barcelona en la seva posada en escena més ambiciosa.

Després de diversos contactes i una reunió amb el director i amb el productor de l’espectacle, s’ha confirmat que els integrants de les seccions de Juvenils i Cos de Dansa de l’Esbart Vila d’Esplugues formaran part dels prop de 2.000 participants que passaran per l’escenari del Palau Sant Jordi durant l’espectacle.

Els assajos per a l’apartat de dansa en el que intervindrà l’Esbart es realitzaran durant el mes de novembre a Barcelona.

Aquesta no serà la primera vegada en què l’esbart espluguenc participi en un acte d’aquestes dimensions; al 1992 va participar en l’espectacle El Mar Mediterrani en la Cerimònia d’Obertura dels JJOO de Barcelona’92, i al 2004, en l’espectacle Esbarts dansant l’Imaginari al Fòrum de les Cultures.

“L’home del paraigua” està dividit en tres actes i és una simfonia coral adaptada al segle XXI, amb projeccions de vídeo i participació final del públic. S’hi utilitzen fins a set idiomes i hi participen diverses formacions musicals, corals i de dansa.

L’espectacle homenatge a Vicenç Ferrer es podrà veure l’1 de desembre de 2012 a les 20.00 hores al Palau Sant Jordi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here