El Tribunal Suprem ha reconegut a Fepime, de la qual AEBALL n’és membre, la condició d’organització més representativa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Tribunal Suprem ha fallat aquesta setmana en favor de Fepime en el recurs que l’any 2008 van presentar el Govern català i Pimec. Així, el Suprem atorga a Fepime el reconeixement com a organització més representativa, una categoria en la qual es troben Foment del Treball, Pimec, UGT i CCOO.

Fepime és una associació de caràcter federatiu, constituïda com un òrgan de coordinació, representació i defensa dels interessos generals i comuns de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, afiliades per les organitzacions territorials i sectorials que voluntàriament s’adhereixen a la mateixa.

Aquest és el cas d’AEBALL (Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat), que forma part de Fepime com a territorial des de la seva fundació. De fet, el president d’AEBALL, Manuel Rosillo, és vicepresident de Fepime.

“Felicitem a Fepime per aconseguir el reconeixement que li pertoca com a organització més representativa i considerem que per fi es fa justícia i que ara la realitat de les empreses estarà d’acord amb el reconeixement oficial”, afirmen des d’AEBALL.

Aquesta nova condició implica la participació institucional de Fepime en els òrgans consultius de la Generalitat i que a la comarca del Baix Llobregat AEBALL sigui reconeguda com la patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here