Així ho ha acordat la seva Assemblea Nacional que ahir es va reunir a Molins de Rei

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Assemblea Nacional de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha decidit presentar-se a les properes eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el 25 de novembre.

La decisió s’ha pres amb el 77% de vots favorables, en l’Assemblea Nacional celebrada ahir a Molins de Rei.

Després d’anys de debat en les diverses seccions territorials, la CUP ha acordat donar el pas de les eleccions municipals a les catalanes, on es presentaran amb el nom de CUP-Alternativa d’Esquerres.

L’Assemblea també ha escollit el nom dels caps de llista de les quatre circumscripcions electorals, el periodista David Fernández per Barcelona, Jordi Martí per Tarragona, Antonieta Jarné  per Lleida i Lluc Salellas per Girona.

“Volem impulsar línies econòmiques que permetin repartir el treball i la riquesa, desde nacionalitzar la banca i alguns sectors estratègics, fins a establir una renda bàscia. I, fonamentalment, en la situació que estem ara, revertir les retallades, que estan provocant que en els Països Catalans estiguem parlant de 3 milions de pobres i 2 milions d’aturats”, afirma Albert Botran, portaveu de la CUP.

David Fernández, que serà el cap de llista de la CUP per la circumscripció de Barcelona, ha qualificat “d’opereta” les darreres actuacions del President i del Govern de la Generalitat, afirmant que Artur Mas ara està “embolicant-se en la senyera, quan Convergència i Unió porta 30 anys venent-se el país”.

“Nosaltres el que volem és que Convergència deixi de ser el Consell d’Administració i que hi hagi un Govern que representi la ciutadania”, explicava Fernández.

L’Assemblea Nacional de la CUP també ha aprovat les línies programàtiques i les línies mestres d’un hipotètic Grup Parlamentari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here