Serà el diumenge 28 d’octubre i les persones interessades encara poden provar a inscriure-s’hi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Raid CEM El Papiol és una activitat multideportiva per equips que es desenvolupa principalment en el medi natural i on predomina l’orientació, l’estratègia, el treball en equip i l’esperit d’aventura.

Es portarà a terme al Papiol el diumenge 28 d’octubre i és un raid apte per a tots els nivells, amb baixa dificultat tècnica i física.

El Raid d’Aventura tindrà dues categories, Open i Aventura, on es competirà per equips, que poden ser de 2 fins a 5 persones. Tindran premi els tres primers classificats de cada categoria.

La categoria Open, que té una durada de 4 hores, inclou proves de les següents disciplines: trekking, orientació i running (9 km); escalada, ràpel, tirolina i espeleologia; patins (2 km);  circuits d’agilitats i habilitats; tir amb arc; circuit aquàtic; i orientació urbana (3 km).

En la categoria Aventura, amb una durada de 5 hores, les proves inclouen disciplines com trekking, orientació i running (15 km); escalada, ràpel, tirolina i espeleologia; patins (2 km); tir amb arc; circuit aquàtic; orientació urbana (3 km); i BTT orientació (16 km).

Respecte de l’edició anterior s’han incorporat noves proves i nous circuits. El recorregut, però, serà secret fins a l’arribada dels equips, moment en què es lliurarà la documentació i els mapes. Cada equip pot traçar el recorregut com vulgui i decidir quines són les fites que vol realitzar.

El Raid d’Aventura està obert a totes aquelles persones que hi vulguin participar, però les places són limitades. Per realitzar la inscripció prèvia cal enviar un correu electrònic a direccio@cempapiol.cat i fer un pagament de 15€ per persona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here