La Plataforma Moviment Social de Martorell va convocar ahir a la ciutadania, a una concentració de protesta a les 19:30 hores, davant del CAP Buenos Aires d’aquesta localitat del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons la Plataforma, l’Institut Català de la Salut, la Direcció dels Ambulatoris de Martorell i el govern municipal, volen privatitzar la gestió dels ambulatoris al municipi.

La Plataforma defensa uns serveis públics de qualitat i, per tant, rebutja les retallades en salut i la privatització de la sanitat pública, que entén que només respòn a interessos econòmics i que va en detriment de la qualitat de la sanitat catalana.

A la convocatòria de concentració d’ahir, van assistir-hi unes 200 persones, que van cridar consignes de “no a la privatització”. També es van sentir demandes de dimissió, tant del President de la Generalitat, com de l’Alcalde de Martorell.

A la concentració també van assistir persones representants del Comitè d’Empresa dels ambulatoris, que van poder explicar que la privatització sanitària significaria servei actual. Per la Plataforma, la privatització sanitària significaria, entre d’altres, l’augment de la ràtio de pacients per metge o metgessa, l’eternització de les llistes d’espera, la reducció d’horaris… i en definitiva un empitjorament de la qualitat del servei actual.

Moviment Social de Martorell valora molt positivament la convocatòria d’ahir, i ha volgut agraïr a les més de 200 persones que hi van assistir, el seu recolzament.

 

Foto titular: imatge propietat de la Plataforma Moviment Social de Martorell

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here