Estaven previstos per aquest dimarts sis vols amb Nova York de les companyies Delta, American i United Airlines

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’huracà ‘Sandy’, una de les tempestes més grans que arriben a la costa est dels Estats Units, va tocar terra ahir a les vuit de vespre (hora local) i ha inundat la ciutat de Nova York, amb conseqüències pitjors de les que es preveien, segons l’alcalde de la ciutat, Michael Bloomberg.

La tempesta ha deixat uns cinc milions de persones sense electricitat a la costa est i prop d’un milió de persones han estat evacuades. La central nuclear Oyster Creek a New Jersey ha declarat l’estat d’alerta pels efectes del cicló.

L’aeroport del Prat ha cancel·lat tots els vols que estaven programats per avui amb la costa est dels Estats Units a causa de l’huracà ‘Sandy’.

No s’enlairaran ni aterraran els sis vols amb connexió amb Nova York, tres d’arribada i tres de sortida, que havien d’operar les companyies Delta, American i United Airlines, segons ha informat a través d’un comunicat Aena.

Pel mateix motiu també s’han cancel·lat els tretze vols previstos a l’aeroport de Barajas de Madrid. En aquest cas, es tracta de cinc sortides i vuit arribades amb diferents aeroports de Nova York, Filadèlfia i Boston.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here