El Patronat Parroquial d’Esparreguera ha programat tres actuacions, la primera de les quals és aquest proper diumenge

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]ota la direcció escènica de Francesc Ribera, la direcció musical de Josep Borràs, que també n’ha fet els arranjaments, i la col·laboració i l’entusiasme de més de 50 persones entre actors i actrius, cantants, i músics, arriba a Esparreguera la sarsuela “La Viejecita”.

Es tracta d’una obra còmica en dos actes, amb text original de M. Echegaray i música de M. F. Caballero. La música de “La Viejecita”, aparentment senzilla, és d’una gran profunditat harmònica, amb unes sorprenents i contínues modulacions de tonalitat que posen el seu autor a l’alçada dels eminents compositors de sarsueles.

“És com una ‘perla amagada’ dins el joier de les millors sarsueles”, afirma Josep Borràs, director musical de l’obra.

“La Viejecita” té remembrances mozartianes i filigranes musicals com la famosa romança “Viejecita que vas al sarao…” que canta la protagonista. Es tracta d’una obra on es dóna molt de protagonisme a les intervencions corals, cosa poc freqüent en la majoria de les sarsueles.

La primera representació es portarà a terme aquest diumenge 4 de novembre a les 18.00 hores i posteriorment es tornarà a celebrar el cap de setmana vinent, dissabte 10 de novembre a les 22.00 hores i diumenge 11 de novembre a les 18.00 hores.

Està interpretada totalment per un elenc esparreguerí, tant a nivell musical, com de solistes vocals, repartiment actoral, cors i tramoies, i es podrà veure i sentir al Patronat Parroquial d’Esparreguera.

El punt de venta d’entrades anticipades és la tintoteria Net i Net d’Esparreguera i els diners que es recaptin s’utilitzaran per a les obres de manteniment del Patronat Parroquial i de l’Església de Santa Eulàlia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here