El Centre d’Empreses, en la seva línia d’afavorir l’emprenedoria i donar suport a les empreses locals, proposa diferents alternatives de formació al teixit econòmic de Cornellà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] més, el conveni de col·laboració que va signar a l’octubre amb la Cambra de Comerç de Barcelona incrementa les propostes que s’ofereixen als empresaris.

Un dels cursos més complets que acull és el de la Creació d’Empreses. Se’n fa una edició cada mes i és gratuït. Està adreçat a qualsevol persona amb o sense idea de negoci i té una durada de 35 hores de formació i 10 hores mínimes de tutoria individual. L’objectiu és realitzar un pla d’empresa que permeti a l’emprenedor analitzar les seves capacitats per llançar el seu negoci. La metodologia combina la gestió emocional i l’empresarial. Es duen a terme set sessions de formació empresarial, dues sessions de formació emocional i tutories individuals a mida.

A més, des del Centre d’Empreses també es reforça la motivació com a clau per a millorar la situació laboral. Durant el desembre es desenvoluparà el taller de sensibilització: “Tens un esperit emprenedor?”. Està dirigit a persones en atur i estudiants i vol donar eines per ajudar-los a generar noves idees per a treballar per compte propi.

 

Foto titular: pàgina web de l’Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here