Sisena Festa infantil a Molins de Rei, Segon Festival i Set Solidari de Pàdel en solidaritat amb els nens i nenes amb càncer AFANOC. El dissabte 1 de desembre de 10 a 14 h es durà a terme per primer cop un Set de Pàdel en solidaritat amb el càncer infantil

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa acctivitat consisteix en jugar al pàdel, per a ajudar a nens i nenes amb càncer, fent una aportació de 10 €. Aquest preu inclou jugar un joc i una samarreta. Aquesta activitat serà el proper dissabte i es realitzarà al Village Padel Club, de 10 a 14 hores.

També dissabte 1 de desembre de 18 a 20 h al Foment Cultural i Artístic es durà a terme per segon cop el Festival en solidaritat amb nens i nenes amb càncer, amb l’actuació de Sermagus, Escola Municipal de Música Julià Canals, Els Pastorets de Molins de Rei, el grup de Gospel Feelings i altres sorpreses.

El diumenge 2 de desembre de 10 a 14 h, a l’Escola Alfons XIII es durà a terme, per sisè any consecutiu, la Festa Infantil per recollir fons per a l’AFANOC, associació d’infants amb càncer formada per pares i mares, amics i familiars de nenes i nens afectats per aquesta malaltia, que treballa per cercar solucions per al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil.

Els infants i les famílies que s’apropin podran gaudir dels inflables, de la presència del Camell, l’Enxuscat, el Cuc i els Matossers, i participar en els tallers organitzats per les entitats de la vila. Les activitats estan organitzades per una comissió formada per l’AFANOC, la Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Molins de Rei, l’Illa del Tresor, el Cèltic, D’embruix i la Junta local de l’AECC, i el seu principal objectiu és recollir diners per destinar-los al projecte d’AFANOC La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies de nens i nenes amb diagnòstic de càncer que tinguin la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència per seguir el tractament mèdic. La festa de diumenge comptarà amb la presència de les autoritats de la vila i el president de l’AFANOC, el Sr. Josep Pla Buxo.

Els actes seràn conduits pel periodista Xavi Díaz i dissabte hi haurà l’actriu molinenca Estel Solé. La festa de diumenge finalitzarà amb una rifa organitzada amb la col·laboració de comerços de la vila. Els diners recollits de les aportacions pels comerços i empreses de la vila i la venda de les gorres es donaran a l’AFANOC. En l’edició del 2011 es van recollir un total de 12.528,23 €.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here