Demà a les set de la tarda, tindrà lloc a La Gralla el primer ‘esdeveniment’ del projecte Laboratori Cívic d’Emprenedoria Social, que fomentarà els projectes empresarials amb valors afegits de caràcter social i/o mediambiental

CoBoi

La posada en marxa del Laboratori Cívic d’Emprenedoria Social es planteja com un procés de co-creació col·lectiva (coBoi) que vol transformar un casal de barri en la seu d’una comunitat innovadora que generi coneixement compartit i noves dinàmiques, relacions i iniciatives socials. Les persones assistents a l’acte seran convidades a sumar-se a a aquest procés.

Experiències de la ciutat

La presentació del projecte serà un acte públic obert en format de bar-cafè. S’hi donarà a conèixer què és l’emprenedoria social i es difondran experiències exitoses pròximes a la realitat santboiana, com les de les entitats locals Fundació Llor,Institució Balmes i Fundació Marianao o les de l’empresa de productes agroalimentaris Can Perol, el portal d’amistat Uolala, l’associació d’oci inclusiu Sarau i la casa de colònies Eix-Estels.

Cloenda

La cloenda de l’activitat comptarà amb la presència de l’alcalde, Jaume Bosch; el director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Guillem Pedrix; i la coordinadora del programa @EmprenSocial, Maravillas Rojo.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here