El nou “cruyff court”, un petit camp de futbol a l’aire lliure que es destinarà a promoure els valors de l’esport, està ubicat a les instal·lacions de l’Escola Llor, de Sant Boi de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l fundador de la Fundació Cruyff, Johan Cruyff; l’alcalde de Sant Boi Jaume Bosch; i el director de l’Escola Llor, Tomás Cabello, van inaugurar el divendres 30 de novembre el Cruyf Court Llor (Sant Boi). Aquesta instal·lació esportiva, ubicada al recinte de l’escola, donarà servei al barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou i acollirà programes d’activitat per a persones amb discapacitat.

Els valors de l’esport

Els “cruyff courts” són petits camps de futbol d’ús lliure, cofinançats per la Fundació Cruyff, que tenen com a objectiu promoure l’esport i el joc entre infants i joves i inculcar valors de l’esport com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la prevenció del sedentarisme o l’obesitat infantil.

Johan Cruyff, Jaume Bosch, Tomás Cabello

L’exjugador i entrenador de futbol Johan Cruyff va explicar durant l’acte d’inauguració que “la idea d’aquests camps va néixer del fet que a les grans ciutats hi ha molts pocs espais segurs per fer esport”.

L’alcalde, Jaume Bosch, va anunciar que a partir d’ara es començarà a pensar la manera de portar “cruyff courts” a altres llocs de la ciutat. El director de l’Escola Llor, Tomás Cabello, va dir que la inauguració del camp és coherent amb “la línia d’actualització permanent” que caracteritza aquest centre educatiu.

El camp de Sant Boi, amb unes dimensions de 54 x 33 metres, és el setè “cruyff court” de Catalunya i el 174è del món.

 

Foto titular: pàgina web de l’Ajuntament de Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here