A partir de l’1 de gener el consorci liderat per Acciona operarà el servei que presta ATLL per a un període de 50 anys

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l secretari general del Departament de Territori i Sostenibilitat, Pau Villòria, i l’empresa Acciona van signar ahir el contracte per a la gestió del servei que presta Aigües Ter Llobregat (ATLL) per a un període de 50 anys.

D’aquesta manera, el consorci liderat per Acciona començarà a explotar ATLL a partir de l’1 de gener del 2013. L’operació està quantificada en 1.000 milions d’euros, 300 dels quals s’han abonat en el moment de la formalització del contracte. Els 700 milions restants s’abonaran de manera progressiva durant els 50 anys que duri la concessió.

El Departament de Territori i Sostenibilitat va adjudicar al mes passat la gestió d’Aigües Ter Llobregat (ATLL) perquè el consorci liderat per Acciona Agua S. A. “ofereix un millor preu de l’aigua”, segons va puntualitzar el Departament. L’objectiu del procés de privatització d’ATLL és garantir la viabilitat del servei durant els 50 anys que dura la concessió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here