Avui i demà els infants de Sant Joan Despí podran visitar el recinte màgic de l’astròleg Sadurní, el col·laborador dels Reis Mags a la ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]es portes del laboratori màgic de l’astròleg Sarduní s’obren de nou avui i demà per rebre a tots els nens i les nenes de Sant Joan Despí. El col·laborador dels Reis d’Orient a la ciutat convida als infants a conèixer casa seva, a la Torre de la Creu, des d’on es prepara l’arribada dels Reis Mags.

Els Reis Mags de l’Orient ja estan preparant l’arribada a la ciutat la tarda del 5 de gener. De fet, el seu fidel col·laborador a Sant Joan Despí, l’astròleg Sadurní, ja fa temps que treballa per preparar-ho tot.

I ho fa des del seu observatori, situat a la Torre de la Creu, des d’on es planifica l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Així, els infants de la ciutat podran visitar-lo avui i demà de 18 a 20 hores. Hi podran descobrir molts secrets i històries màgiques que, any rere any, permeten a Ses Majestats ser puntuals a la seva cita amb els nens i les nenes de la ciutat.

El paper dels infants és fonamental perquè els Reis arribin a Sant Joan Despí. Així, els dies 3 i 4 de gener, després d’haver lliurat la carta als patges, a la plaça situada davant l’Àrea de Serveis a la Persona, podran entrar al seu tendal màgic i preparar l’element necessari perquè l’endemà, dissabte 5 de gener, els Reis de l’Orient puguin aparèixer a a la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here