La companyia subministrarà l’electricitat per als trens i les dependències de l’entitat de transports de l’Àrea Metropolotana, després de guanyar un concurs on competien set empreses més

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]G[/dropcap]as Natural Fenosa subministrarà l’energia elèctrica de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) durant el proper any 2013 després que la multinacional energètica hagi guanyat el concurs de subministrament elèctric al qual va presentar oferta en competència amb set altres empreses comercialitzadores. L’acord entre la companyia i l’entitat, d’un any de durada, adjudica a la multinacional energètica el servei elèctric d’alta tensió a 46 punts de subministrament de les xarxes, corresponents a les dependències de les entitats, així com a l’energia per moure els trens, la il·luminació de les estacions i d’altres punts de la xarxa metropolitana, com ara ascensors i màquines de venda de bitllets.

Segons apunta la companyia energètica en un comunicat, el consum anual d’energia estimat de l’entitat del transport és de 250 GWh i el pressupost aproximat del contracte amb TMB és de 17,8 milions d’euros. La xarxa de TMB a Barcelona registra un consum energètic anual d’uns 270 GWh i compta amb vuit línies, que sumen 102,6 quilòmetres.

D’altra banda, la companyia energètica també s’ha adjudicat dins del mateix concurs el subministrament a Metro de Bilbao i a Tranvía de Murcia, que van licitar conjuntament amb TMB el seu subministrament elèctric per l’any que ve. El consum anual total adjudicat per concurs és de 350 GWh, per un import estimat de 24 milions d’euros.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here