Es tracta d’un guardó de llarga trajectòria que compta amb diversos guanyadors que s’han consolidat en el panorama literari català

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l termini de presentació d’obres al concurs de Poesia Martí Dot 2012, convocat per l’Ajuntament de Sant Feliu, s’ha prorrogat fins al dia 15 de març de 2013.

El certamen, adreçat a menors de 30 anys, pretén promoure la creació literària en català ajudant especialment els joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera obra. Cada aportació consisteix en un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, en quantitat suficient per integrar un volum, aproximadament uns 300 versos.

El jurat, del qual Joana Raspall n’és la presidenta d’honor i Feliu Formosa n’és el president, emetrà el veredicte el 9 d’abril. El premi, dotat amb 1.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora a la col.lecció de poesia de Viena Edicions, es farà públic i s’adjudicarà durant el mes d’abril de 2013.

Es tracta d’un guardó de llarga trajectòria que compta amb una extensa llista de guanyadors que s’han consolidat en el panorama literari català com ara Vicenç Villatoro, David Jou, Jaume Badia, Xavier Pérez o David Escamilla, entre d’altres.

Les bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament de Sant Feliu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here