Set dels municipis que integren el Baix Llobregat estan inclosos en la Denominació d’Origen Penedès: Abrera, Castellví de Rosanes, Cervelló, Corbera de Llobregat, Martorell, Sant Esteve Sesrovires i Vallirana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ense fugir dels sistemes de conreu tradicionals, i respectant el medi ambient, aquestes caves i bodegues seleccionen les vinyes més adequades per obtenir una gran varietat de vins i caves gràcies a la qualitat i característiques del sòl i el clima del territori. Moltes d’aquestes bodegues es poden visitar per tal de gaudir dels seus atractius i conèixer de primera mà com s’elabora el vi o fer degustacions dels diferents vins de la zona.

Bodegues Ca N’Estella (Sant Esteve Sesrovires)

Una visita que permet conèixer el món del vi, des de la vinya fins l’elaboració de l’ampolla, sota un marc on es combina l’última tecnologia amb la tradició.

Entre altres coses es pot visitar, el celler centenari, on es conserven els antics cubs de pedra i ceràmica, la masia del 1874 i les vinyes que es troben a peu del celler. Finalitzada la visita, s’ofereix una degustació d’alguns dels seus productes. Disposen de botiga.

Horari de visita: De 10 a 14h i de 15 a 17h. Cal fer reserva prèvia – Preu: Consultar preus en funció de visita guiada individual o per grups. Consultar també descomptes – Més informació: Masia Ca n’Estella. Sant Esteve Sesrovires. Tel. 609593333 / 93 4161387 j.rodriguez@fincacanestella.com www.fincacanestella.com

Caves Canals Canals i Museu del Cava Ramón Canals (Castellví de Rosanes)

Ofereix una visita de les caves, una visita al museu i una degustació.

La visita consta d’un recorregut pels seus cellers amb una explicació sobre l’elaboració del vi i del cava i d’una visita al museu del cava Ramon Canals, l’únic museu dedicat a la història del cava de Catalunya, on es pot gaudir d’un viatge apassionant pel món de la vinya, del vi i del cava a través de més de 3000 peces, com un sarcòfag egipci, carteres gregues, àmfores romanes, copes de cristall de Murano de 1850, porrons de vidre català, microscopis, llibres d’enologia, etc., datades des del segle IV abans de Crist fins als nostres dies.

La visita finalitza amb degustació de cava Gran Reserva. La visita és sempre guiada per un professional i té una duració de 2 hores.

Horari de visita: De dilluns a divendres de 9 a 12 h i de 15 a 17 h. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 12 h. Concertar visita: Tel. 937755446 cava@canalscanals.com – Preu: Consultar preus en funció de visita guiada individual o per grups. Consultar també descomptes. Més informació: Canals Canals. Mare de Déu de Montserrat, 9. Castellví de Rosanes. Tel.: 93 7755446. Fax: 93 7741719. cava@canalscanals.com www.canalscanals.com

Masia Bach (Sant Esteve Sesrovires)

La Masia Bach, d’arquitectura noucentista, és un espai singular, elegant i discret per conèixer.

Amb la possibilitat de fer un recorregut per les seves instal.lacions coneixent el procés d’elaboració dels seus vins i finalitzar amb una degustació. Disposen de botiga pròpia.

Horari de visita: De dilluns a divendres de 9 a 17 h, prèvia concertació de visita. Caps de setmana i festius de 10 a 13 h. Concertació prèvia les agències de viatges i grups a partir de 30 persones. Tancat els caps de setmana i festius del mes d’agost.  Només cal que concertin visita prèviament les agències de viatges i grups a partir de 30 persones – Preu: Consultar preus en funció de visita guiada individual o per grups. Consultar també descomptes – Més informació: Masia Bach (Codorniu S.A)  Carretera Martorell – Capellades, km 20,5. Sant Esteve Sesrovires. Tel.: 93 7714052 Fax: 93 7713309 jm.marti@codorniu.es a.vivanco@codorniu.com www.bach.es

Montau de Sadurní (Begues)

Can Sadurní, hisenda dedicada al conreu de la vinya des de l’any 1530, elabora les caves i vins Montau de Sadurní i Senyor del Montnegre.

Es fa un recorregut per conèixer tot el procés d’elaboració dels seus vins, seguint el mètode tradicional, i les reserves anuals limitades. Hi ha la possibilitat d’incloure al recorregut la visita a la cova de Can Sadurní.

Horari de visita: De dilluns a diumenge de 10 a 19 h. Només cal que concertin visita prèviament els grups i les persones interessades en visitar la Cova de Can Sadurní – Preu: consultar preus en funció de visita guiada individual o per grups. Consultar també descomptes – Més informació:  Caves Montau de Sadurní. Masia Can Sadurní. Begues  Tel.: 93 6390161  Fax: 93 6390161  info@montaudesadurni.com  www.montaudesadurni.com 

Puig Munts (Martorell)

A Puig Munts es fa un recorregut per les seves instal·lacions per conèixer tot el procés d’elaboració dels seus vins, des de l’arribada del raïm fins a l’embotellament.

Horari de visita: Cal concertar visita prèviament – Preu: Consultar preus en funció de visita guiada individual o per grups. Consultar també descomptes – Més informació: Puig Munts C. Revall, 38 Martorell. Tel.: 93 7755216 Fax: 93 7740213
puigmunts@puigmunts.com www.puigmunts.com

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here