El Prat registra el millor estiu des de l’inici de la crisi i pot tancar l’any superant per primera vegada els 35 milions d’usuaris

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Aeroport de Barcelona pot tancar el 2012 amb un nou rècord i superar per primera vegada els 35 milions de passatgers anuals. Fins al novembre, el Prat acumula un tràfic de 32,9 milions, un 3,1% més que el 2011.

Malgrat que Aena no confirmarà les estadístiques de l’any fins a mitjans de gener, la previsió de l’aeroport és superar les bones dades d’un 2011 que recuperava valors d’abans de la crisi gràcies a la pistonada del turisme i la inauguració de la T1, el 2009.

El Prat ha registrat enguany el millor estiu de la seva història, només durant el mes d’agost el volum de passatgers que van passar per les instal·lacions va créixer prop d’un 7% superant, per primer cop, els 3,8 milions de passatgers.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here