Cornellà renova la seva programació de “Vine a fer esport salut”

Cornellà renova la seva programació de “Vine a fer esport salut”

El programa “Vine a fer esport salut” s’ha consolidat a ciutat baixllobregatina i compta cada vegada amb més persones usuàries. Ara, la iniciativa té previstes més de cent activitats adreçades a totes les edats, de cara a aquest nou trimestre

A més, presenta novetats com ara les classes “Ànima 10” per prevenir estats com l’estrès o la depressió. A més, durant aquest cap de setmana es realitzaran sessions especials per celebrar la inauguració del Complex Esportiu de Can Mercader.

Fins al mes de març, el Departament d’Esports ha organitzat sessions saludables per fomentar l’activitat física entre la ciutadania cornellanenca. Una proposta que cada vegada té més seguidors a Cornellà i que és totalment gratuïta.

A més de les tradicionals classes dinamitzades, ara també s’hi han incorporat novetats. Cal destacar que dins de la programació, aquest dissabte i el diumenge, tothom que vulgui pot participar a les classes dirigides i gratuïtes que s’impartiran a la nova instal·lació esportiva de Can Mercader. A les 10:00h i a les 12:00h es faran classes d’spinning; i a les 11:00h, aeròbic.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt