Els representants sindicals asseguren que el pla de l’empresa per acomiadar 4.500 treballadors no ha canviat i que per tant, els sindicats estan disposats a continuar amb les mobilitzacions que es van aturar quan es van iniciar les negociacions amb la companyia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui hi ha prevista una reunió dels representants sindicals dels més de de 20.000 treballadors d’Iberia, per estudiar noves mobilitzacions contra el pla d’ajust de l’aerolínia espanyola.

Abans de Nadal, Iberia va evitar una sèrie de vagues després d’acordar amb els sindicats, iniciar negociacions per acordar un pla de transformació que plantegés alternatives a l’acomiadament de 4.500 persones i la reducció del 15% de la seva capacitat.

Els representants sindicals, però, adverteixen que no cediran davant del pla de l’empresa, que asseguren que només contempla les opcions dels acomiadaments o retallades salarials. Iberia, de la seva banda, segueix disposada a negociar fins a l’acord.

Si les mobilitzacions es reprenen, podria significar una nova convocatòria de vaga, com la que estava prevista per els dies 14, 17, 18, 19, 20 i 21 de desembre i que els sindicats van desconvocar per desencallar la negociació amb la companyia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here