La Mostra, que coincideix amb la Festa Major d’Hivern, torna a donar protagonisme a les arrels agrícoles del municipi però sense oblidar altres sectors, com les tecnologies mediambientals o les noves manifestacions culturals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana arriba a Sant Vicenç dels Horts la 29a Mostra Comercial i Agrícola, així com la Festa Major d’Hivern, omplint el municipi d’activitats de tots tipus i convertint-lo en un gran aparador comercial i d’oficis.

Amb una superfície de 16.000 metres quadrats, la Mostra destaca per una oferta de proximitat i de qualitat que es distribuirà en 9 zones: comerç local, firaires, agricultura i granja, medi ambient, entitats, l’Era del Baró, mostra cultural, cultura urbana i espai institucional.

Tal i com destaca Oriol Junqueras, alcalde de Sant Vicenç dels Horts, “es tracta d’una oportunitat per promocionar les activitats comercials del municipi, i alhora també, pel contacte social i cívic i per posar en comú l’experiència cultural i el coneixement de la gent”.

“Així com molts de nosaltres anem a La Puríssima al desembre o a La Candelera al febrer, volem que també els ciutadans dels altres pobles vinguin a Sant Vicenç per la nostra Festa. Aquestes celebracions formen part d’un entramat que supera el nostres municipi i s’ha d’entendre des d’una perspectiva comarcal, com la manera que ens coneguem millor els uns als altres”, afirma Junqueras.

La Mostra de SantVicenç dels Horts es presenta promovent més participació activa, obrint a tota la ciutadania la possibilitat de participar en la Mostra d’artesania popular amb les seves creacions artesanals o en l’exposició amateur de clics de Playmobil, per exemple.

També se celebrarà una mostra de cultura urbana que torna a presentar una concentració de cotxes Tunning i Clàssics i s’amplia a d’altres aspectes com l’streetdance, skaters, graffitis, concerts, etc.

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar el programa complet d’activitats de la Mostra Comercial i Agrícola i de la Festa Major de Sant Vicenç dels Horts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here