Demà dissabte a la nit es podrà veure aquest espectacle de ball que en l’anterior representació va aplegar a 2.000 espectadors

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest dissabte 19 de gener a les 22 hores es podrà veure al Teatre de La Passió d’Esparreguera l’espectacle LOCO, dels ballarins i ballarines d’Oscar Poyatos, que ja va tenir un gran èxit en la represenació del passat mes de novembre, que va a plegar a 2.000 espectadors i a prop de 200 persones dalt de l’escenari.

Les entrades estan a a la venda avui de 6 a 8 del vespre i dissabte de 12 a 2 del migdia. L’entrada anticipada té un preu de 12€; de 10€ en el cas dels col·laboradors i col·laboradores de La Passió.

Les entrades el mateix dia de l’espectacle tenen un preu de 15€ i de 13€ en el cas de les persones que col·laboren amb La Passió. Els infants de 4 a 10 anys poden veure l’espectacle per 6€ i pels menors de 4 anys és gratuït.

LOCO és la segona obra d’Oscar Poyatos, que ensenya a ballar flamenc a Esparreguera i rodalies des de fa 15 anys.

L’espectacle és un viatge per la ment d’un inquiet somiador que porta a l’espectador a un món de creació, un món on la ficció i la realitat es barregen per explicar com és la vida de les persones que pugen dalt d’un escenari, transmetent emocions al públic mitjançant el cos i els seus moviments.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here