Del 24 de gener al 3 de febrer se celebraran a Torrelles de Llobregat una vintena d’activitats en el marc d’aquestes tradicionals festes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a festa de Sant Pau a Torrelles representa un viatge al passat d’aquest petit municipi del Baix Llobregat, amb una història i economia estretament vinculades a l’explotació dels boscos fins fa ben pocs anys.

Les persones que hi viuen ho recorden i posen en pràctica aquest ofici forestal en el Concurs d’Estelladors, que se celebrarà el 27 de gener a les 13 hores, arribant a la 30a edició i convertit el llegat del municipi en una tradició festiva.

El Concurs d’Estelladors reuneix desenes de concursants i genera gran expectació de públic, però no és l’única activitat que es podrà veure aquests dies a Torrelles de Llobregat.

Des de dijous 24 de gener i fins diumenge 3 de febrer l’Ajuntament i les entitats de Torrelles han organitzat activitats infantils, xerrades, correfocs, botifarrada popular, baixada de carretons, cercavila, cursa d’Scalextric familiar i altres activitats.

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar el programa complet de la Festa Major de Sant Pau de Torrelles de Llobregat.

1 COMENTARI

  1. No hi manera de trobar el programa de festes, ni a l’agenda del Baix, ni a l’ajuntament de Torrelles, cada any em consta molt trobar el programa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here