Demà hi ha convocada una manifestació contra Eurovegas a Madrid i la Plataforma Delta Viu anirà avui a acomiadar la comitiva catalana, formada per diversos dels séus membres, que marxarà des de l’estació de Sants

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui a les 20 hores, al vestíbul de l’Estació de Sants, la Plataforma Delta Viu donarà suport a l’acció d’Eurovegas No de Madrid i als i les companyes que aniran a Madrid a donar-hi suport.

Demanen que les persones assistents portin barrets de palla, carxofes, o qualsevol cosa que simbolitzi la lluita pel patrimoni agrícola i natural.

Perquè segons expliquen al séu comunicat, “no volem Eurovegas, ni aquí ni a Madrid, donem suport a la lluita dels companys d’Eurovegas No”. I perquè segons la Plataforma, “Eurovegas representa el mateix model especulatiu que es pretén implantar a Tarragona,” també donen suport a la lluita de la Plataforma Aturem Barcelona World.

Delta Viu recorda que és la continuadora de la lluita de la Plataforma Aturem Eurovegas pel Delta del Llobregat, ja que malgrat Eurovegas no s’ubicarà al Baix Llobregat, els seus espais agrícoles i naturals, encara estan amenaçats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here