El termini per participar en aquest projecte de voluntariat lingüístic col·lectiu està obert

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’associació Plataforma per la Llengua Baix Llobregat-Esparreguera ha elaborat el projecte “Enraonem” de voluntariat lingüístic col·lectiu amb el doble objectiu d’oferir un espai on practicar català a l’àmbit públic en converses espontànies i alhora conèixer de prop els aspectes de la cultura catalana presents a Esparreguera.

El projecte compta amb l’assessorament i la col·laboració del Servei Local de Català d’Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament del municipi.

El projecte “Enraonem” consisteix a fer unes trobades cada dimecres a les 7 de la tarda per anar a fer una visita a un establiment comercial, a una empresa o a una associació de la vila o de les rodalies. La trobada setmanal serà sempre al vestíbul de l’edifici municipal de Can Pasqual i durant l’activitat s’aprofitarà per conèixer la cultura catalana d’Esparreguera mentre es fan converses individuals i col·lectives, sempre en català.

Per això l’entitat Plataforma per la Llengua Baix Llobregat-Esparreguera busca persones catalanoparlants que vulguin col·laborar-hi com a voluntàries, així com persones no catalanoparlants que vulguin practicar català en grup.

La primera trobada està prevista per al dimecres 6 de febrer a la tarda. Per participar-hi només cal enviar un correu electrónic a plesparreguera@plataforma-llengua.cat, des d’on es facilitarà tota la informació necessària per participar en el projecte. La inscripció es formalitza directament el primer dia de participació en l’activitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here