Enguany l’Ajuntament plantejarà una experiència pilot de procés participatiu per decidir inversions en espais públics. Aquesta primera iniciativa, de petita escala i abast, serà una novetat en els processos de participació i involucració de la ciutadania en les polítiques municipals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’experiència pilot es desenvoluparà a la Colònia Güell en base a una partida pressupostària d’inversió que es crearà amb la incorporació de romanents de l’exercici 2012.

Un cop establerta la quantitat econòmica de la qual es disposarà, es demanarà a la ciutadania que proposi projectes del seu interès, que seran analitzats tècnicament i valorats econòmicament pels equips tècnics de l’Ajuntament per poder-los sotmetre finalment a la consideració i priorització de la ciutadania.

El procés, que s’espera que pugui començar a finals d’aquest primer trimestre, serà comunicat a tots els domicilis de la Colònia Güell i es podrà seguir a través del web municipal.

L’experiència servirà de base per a processos de pressupostos participatius ampliats a altres nuclis del municipi en el futur

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here