L’actriu Clara Segura, de Sant Just Desvern, competia en la mateixa categoria

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’actriu Candela Peña, nascuda el 1973 a Gavà, ha estat distingida amb el premi a millor actriu secundària en la cerimònia dels Premis Gaudí, que organitza l’Acadèmia del Cinema Català.

Peña ha guanyat aquesta distinció pel seu paper a la pel·lícula “Una pistola en cada mano” de Cesc Gay, a qui l’actriu ha agraït en recollir el premi que li hagi permès la seva “rentrée” al cinema.

El film, que tenia sis nominacions i n’ha aconseguit quatre, és un retrat en clau de comèdia sobre les mancances i febleses dels homes d’avui dia: perduts, confusos i a la recerca d’una nova identitat.

Candela Peña, que competia amb la també baixllobregatina Clara Segura pel seu paper a “Los niños salvajes”, ha rebut emocionada el premi, assegurant que quan pensaba que ja no tornaria a treballar mai més al món del cinema, la vida li ha portat “sorpreses inesperades”.

“Amb tres dies -ha afirmat l’actriu en referència als que va estar en el rotge del film de Cesc Gay- mireu el que aconsegueixo”, exclamava l’actriu en recollir el seu premi, fent una crida al sector a què no la deixin a casa i la cridin per treballar.

El drama “Lo imposible” de J.A. Bayona ha estat la gran guanyadora de la nit, en aconseguir sis estatuetes de les sis en les quals estava nominada entre elles millor director i millor pel·lícula europea.

Foto: Candela Peña a “Princesas” (Fernando León de Aranoa)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here