La XXVIII Assemblea de les Associacions veïnals del Baix Llobregat es celebrarà el proper dissabte 16 de febrer, a partir de les 9:30h, a Sant Joan Despí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]Q[/dropcap]uines trinxeres de lluita veïnal són prioritàries als barris, durament empobrits per la crisi econòmica? Quines actuacions s’han d’activar des de les associacions veïnals (AV) davant de la retallada brutal de l’Estat del Benestar?

Aquestes qüestions, que han de vertebrar el Pla de Treball de cara el 2013, centraran la XXVIII Assemblea del moviment veïnal del Baix Llobregat, convocada per la Federació Comarcal d’Associacions Veïnals del Baix Llobregat (FAVBaix) per aquest dissabte 16 de març. Durant l’encontre també es farà públic el relleu de la Presidència de la Federació,  durant 12 anys sota el lideratge de Julio Jiménez.

La Federació Comarcal d’Associacions Veïnals del Baix Llobregat (FAVBaix) és una organització del moviment veïnal que coordina 77 associacions de veïns i veïnes  (AV)  i federacions de 19 municipis i que a través dels seus projectes i campanyes, treballa per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la comarca.

Les intervencions de l’alcalde de Sant Joan Despí, Antonio Poveda, i dels presidents de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Jordi Giró; de la FAVBaix, Julio Jiménez; i de l’AV de Las Planas, Antonio Gámez; donaran el tret de sortida de l’assemblea a les 9:30h, al Centre Cívic de Les Planas del municipi, situat al carrer J.F Kennedy número 4.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here