El consistori ha signat convenis de col·laboració amb una setantena d’entitats del municipi per import de 600.000€

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament de Sant Joan Despí enguany ha mantingut la despesa que destina als convenis de col·laboració amb el món associatiu local, amb un import de 600.000 euros.

Tot i les dificultats econòmiques, la situació financera del consistori ha permès fer front a les subvencions amb les entitats de la ciutat. Així, aquesta setmana l’alcalde, Antoni Poveda, ha signat convenis de col·laboració amb 70 associacions de tots els àmbits: gent gran (3 entitats), serveis socials i dona (10), solidaritat (1), joventut (1), esports (24), cultura i participació (27), sanitat (2) i medi ambient (2).

“La feina de les entitats és especialment important; permeten que la ciutat continuï funcionant amb normalitat, ja que ofereixen gran quantitat de serveis i alternatives per a la ciutadania”, ha afirmat Poveda en la signatura dels convenis de suport.

L’alcalde també ha destacat la importància del moviment associatiua local des del punt de vista econòmic, donat que també són generadores de feina. Alguns exemples són l’Escola de Música, els clubs esportius i les entitats de lleure.

L’aposta per seguir potenciant la feina de les entitats quedarà palesa també properament en la modernització prevista del portal d’Internet Despientitats, que es farà més interactiu i adaptat a la realitat actual de la xarxa.

L’Ajuntament vol que aquest portal web, juntament amb el Punt d’informació i assessorament per a entitats (PAE), continuï aportant eines per tal que les entitats puguin desenvolupar millor la seva tasca diària.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here