Des del dia 20 fins al 23 de març, se celebra a la capital russa la Fira MITT Moscou, on la Diputació de Barcelona presenta l’oferta turística de les comarques barcelonines, amb el lema “Barcelona és molt més”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació participa en aquesta trobada dins l’estand institucional de l’Agència Catalana de Turisme, on es dóna a conèixer el conjunt de l’oferta turística de la demarcació, en representació dels associats i dels consorcis, sota la marca Costa Barcelona.

Dels 32 km de platges de Barcelona, el sector Delta del Llobregat, n’ocupa els dos terços, i inclou les platges del Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels. S’hi conserven ecosistemes d’alt valor ecològic, amb dunes i vegetació autòctona, que en alguns punts estan catalogats com a Zones d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) i reben un tractament específic.

Cal tenir en compte que el mercat turístic rus ha crescut de manera considerable en els darrers anys. Així, l’any 2010 més de la meitat dels turistes que van entrar a l’estat Espanyol va decidir triar Catalunya com a destinació.

MITT 2013 The Moscow International Travel & Tourism 2013, dirigit als agents i professionals del sector durant la setmana i al públic final el cap de setmana, s’ha convertit en els darrers anys en la fira més important del país, i en la tercera més important de tot el món amb 90.000 visitants i més de 3.000 expositors.

 

Foto titular: Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here